ECONOMIA

Donat que el terme municipal de Teulada síha convertit en una zona turística extensiva de gran auge i afluència, amb una gran quantitat de població resident, líactual base econòmica és el sector terciari, els serveis i allò que ha esdevingut a anomenar-se indústria turística, amb les indústries aleatòries a la construcció, el comerç, especialment el de mobles i serveis de la vida diària al turista.
 

 

Platja del Portet

Síhan generat i creat nous llocs de treball al voltant de líatractiu de les platges, el port de pesca i la subhasta del peix; ara hi ha el club nàutic, els centres díhivernatge díembarcacions, les clíniques per a animals, els gimnàs i les pistes esportives convencionals. Per anomenar alguna cosa. Del sector primari encara síhi conserva la pesca artesanal (principalment el tresmall) i la producció agrícola de raïm moscatell que es comercialitza en fresc per a consum a taula, o elaborat en forma de vi i mistela (ambdós productes han estat guardonats en diversos certàmens internacionals). Compta amb estació de ferrocarril des de 1914.

ACTIVITAT ESPORTIVA

Pilota valenciana, vela, tennis, surf, futbol, pesca, colombicultura, bicicleta, tir i arrossegament, competicions de karts, frontennis, tir al plat i caça, radio control, natació etc

                                                                                                                                                                                                                                                                    Inici