POEMES EN UNA NT D'ESTIU A LA FONT DE L'HORTA DE TEULADA. 13 AGOST 2016

 

Amb la presencia dels poetes Miguel Vives, Ricardo Ferrando, Bernardo Font, Joan Femenia, Antoni Prats, Jose Oller, Adolf Monjo, Juan Grau, Luis Garcia Muro i un poeta espontani començà l'edició núm. 14 de "Poemes en uns nit d'Estiu" a la Font de l'Horta de Teulada. L'acte introduït per Mila Bisquert, presidenta de l'Associació Cultural "Amics de Teulada", organitzadora de la vetlada, va ser conduit per Joan İvars. En la segona part de la nit comptàrem amb la inestimable presència de la veu i la paraula de la poeta de Pego Isabel Garcia Canet, estrella invitada de la nit, qui ens va delitar amb la seua obra creativa de gran força expressiva i de gran vàlua en el món de la creació poètica de les lletres valencianes, autora guanyadora de prestigiosos premis literaris.
L'acte va comptar amb l'ajuda i la col·laboració de l'Ajuntament de Teulada i de l'Institut d'Estudis comarcals de la Maria Alta.
Un públic procedent de tota la Marina Alta va passar una agradable nit d'agost, que acabà amb coca maria i mistela de la Bodega cooperativa de Teulada. Un excel·lent epíleg per a una nit esplèndida